AKTUELNO

Ovo je čuvena kuća naše poznate pevačice na Kipru!

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otišla je na Kipar gde poseduje luksuznu vilu kako bi napunila baterije.

Ona se na svom Instagramu oglasila sa odmora i pokazala kako uživa u ženskom društvu na moru. Ceci društvo na putovanju pravi sestra Lidija Ocokoljić, a na mediteranskom ostrvu našle su se sa pevačicinim kumama i prijateljicama.

Foto: Instagram.com

Inače, poznato je da Ražnatovićka od 2006. godine ima luksuznu vilu uz obalu mora u Aja Napi, koja se prostire na 600 kvadratnih metara i pravi je raj na zemlji.

Cecina raskošna vila ima i ogromno dvorište, kaoi bazen, a u komšiluku su joj sve sami bogataši.

Foto: Instagram.com

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca.

Foto: Privatna arhiva

Inače, ona ne krije da je ovu nekretninu kupila na kredit.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Andrea Nikolić