AKTUELNO

Paparaco portala Pink.rs sinoć je imao pune ruke posla, s obzirom na to da su gosti u emisiji "Narod pita" bili Uroš Rajačić i Jelena Ilić Marinković.

Kako smo uspeli da uhvatimo, Jelena i Uroš studio u Šimanovcima i same Šimanovce napustili su zajedno, te ju je, kako je ona otkrila u intervjuu za Pink.rs, odvezao kući.

Foto: Pink.rs/N. Žugić/Pink.rs/N. Panić/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Mi smo odmah pozvali Uroša da vidimo šta se dešavalo tokom jutra, a upitali smo ga da li je došlo do poljupca kao što je usnimljeno:

Ma nije bio poljubac, zagrlili smo se, nije bio poljubac, i da je bio poljubac, koliko god da ima špijuna, niko nije video poljubac - rekao je Uroš, a onda je otkrio da su pričali:

Foto: Ustupljene fotografije

- Pričali smo, ništa konkretno, ne znam šta bih ti rekao. Manje-više sve što je i ovako, postoji nešto, malo smo prepirali na početku emisije, tj. ona se malo prepirala sama sa sobom, pa je rekla da povlači sve. Postoji privlačnost - rekao je Rajačić.

Za sam kraj, pitali smo ga kako definiše Jelenu u svom životu, na šta je on rekao:

Definišem je kao nekoga s kim sam proveo vremena i neko ko od mene može da očekuje podršku šta god da je, što ne znači da će biti nešto, a ne znači i da neće. Gledam je kao da delom pripada meni, zbog toga što sam uticao na njen život.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić