AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs došla je ekskluzivno u posed prepiski Uroša Rajačića s drugom devojkom, iako je u više navrata tokom emisije "Narod pita" jasno pokazao da mu se Jelena Ilić Marinković dopada, te smo odmah pozvali Milenu Kačavendu da nam da svoj sud.

Uroš Rajačić je tokom trajanja "Elite" uplovio u aferu sa tada zauzetom Jelenom Ilić Marinković, čiji suprug, Ivan Marinković, se takođe nalazio u rijalitiju, što je razotkrila Stefani Grujić, koja više nije mogla da ćuti te je sve to iznela za crnim stolom.

Foto: Pink.rs/J. Simonović, Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs ekskluzivno je došla u posed prepiski Rajačića s drugom devojkom, u kojima je on vidno muva i flertuje sa njom, iako je pričao da je Jelena žena koja uvek ima prednost u redu obožavateljki koje su ispred njegove kuće. Deo prepiske možete pročitati u linku u nastavku, a deo OVDE:

Sada smo pozvali desetoplasiranu superfinalistkinju "Elite", Milenu Kačavendu, koja je svoj sud iznela za naš portal.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Lažni ratnik bez p**e, sportski dečko bez mišića, mufljuz, prevarant, uvek mi je tako i delovao, to je jedan običan beskičmenjak. Da ima više mozga ne bi nosio patike dva broja veće da ne klapću i volela bih vrlo da saznam od Jece mardelje kolika mu je ta alatkica za koju se dovatila u prdekani, mardeljašica naša (smeh). Kad malo bolje razmislim ne znam zašto je čokanj efendija, tačnije Ivan Marinković, odbio da žive svi zajedno, on ima stan u krugu dvojke, ova ima pentu, a ona je vrhunski stručnjak za manuelne poslove - rekla je Kačavenda za Pink.rs.

Autor: Nikola Žugić