AKTUELNO

Slika govori više od hiljadu reči!

Domaći mediji u poslednje vreme bruje o tome da je miljenik pripadnica ženskog pola, popularni pevač Saša Kovačević na korak od braka sa bivšom misicom Zoranom Tasovac sa kojom je uplovio u ljubavnu romansu prošlog leta!

Foto: Pink.rs

Saša je poznat kao neko ko ne voli mnogo da govori o svom emotivnom životu, međutim detalji istog uvek isplivaju na površinu! Portal Pink.rs došao je u posed fotografija koje sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, fotografije do kojih smo došli govore u prilog tome da je Kovačević bio blizak sa učesnicom rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', Miljanom Kulić.

Foto: Printscreen Youtube

Miljana, koja je sada u blagoslovenom stanju, poznata je po tome što voli poznate pevače, a mnogo se pisalo i tome da je ''uhodila'' pojedine. Međutim, na fotografijama do kojih smo došli vidi se da se temperamentna Nišlijka sa Sašom prilično zbližila tokom jednog njegovog nastupa.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE DOBITI BRAĆU: Anabela objavila vest o TRUDNOĆI, stižu BLIZANCI!

Foto: Privatna arhiva

Cele večeri se Miljana nije odvajala od Saše. Ona je godinama bila zaljubljena u njega i kada ga je upoznala nije znala šta ju je snašlo. To je bilo pre nekoliko godina na jednom njegovom nastupu u Nišu. A ni on nije ostao imun na njene čari. Bili su prisni te noći, to je sve što mogu da vam kažem - rekao je za Pink.rs dobro upućen izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Reklo bi se da su pevač i rijaliti zvezda zaista otišli korak dalje od poznanstva, a da li je Saša samo želeo nešto da šapne Miljani ili je ipak došlo do poljupca, prosudite sami na osnovu fotografije!

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Saša Kovačević

'