AKTUELNO

Reporterka Katarina Rogojević je u Premijeri-Vikend specijalu razgovarala sa bivšim takmičarom Elite Anđelom Rankovićem koji je u Eliti osvojio treće mesto.

Tokom razgovora Anđelo je otkrio sve o kupovini stana, ali i sve o njegovom i Anitiom odnosu:

- Taj stan sam ja već kaparisao pre nego što sam ušao u Elitu, kao što sam rekao već za Pink.rs plan je da taj stan sredim i izdajem. Dezinformacija je da ću živeti tamo, to ću izdavati - rekao je Anđelo pa je dodao kako on i Anita funkcionišu:

- Prošli smo tu rampu, koristimo svaki trenutak da budemo zajedno. Ona je trenutno u Kruševcu, slavi danas slavu, nije mogla nikako da dođe, ali super smo, biće to lepo iako još nisam upoznao celu njenu porodicu, ali ima vremena, nije ni ona upoznala moju porodicu, ali smo srećni - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Anđelo je prokomentarisao kako njegova i Anitina porodica reaguju na njihovu vezu:

- Što tiče njene porodice, ona je srećana i to je najvažnije. Ona je imala greške ali sada je sve dobro, ona je zbog polupanosti radila svašta, ali sada je super i vratila se na pravi put i ja sam sigurna da će sve biti okej - rekao je Anđelo pa se osvrnuo na planove Anite i njega:

- Ja ne vidim potrebu da žurimo, ona će sada da otvara svoj salon, juri tamo prostor, ja sam ovde, radim ovde, a ako ona bude bila tamo, malo ćemo biti zajedno, malo odvojeni, ali funkcionišemo, to je najvažnije - dodao je Anđelo.

Foto: Pink.rs

Autor: N.B.