AKTUELNO

U Premijeru - Vikend specijal reporterka Katarina Rogojević je razgovarala sa čuvenim denserom Dačom Dak.

On je na samom početku otkrio kakav je oseća što se vraća na scenu posle dvadeset godina:

- Čudna reč vratiti se, pesma je izašla pre desetak dana. Mene su iskreno terali drugovi i kumovi, a ja sam želeo da to uradim, sklopio sam kocke i eto. Zvali su me često u zadnje vreme ljudi da nastupam, jer ima dosta žurki devedesetih. - rekao je Dača pa je otkrio kako se njegova ćerka suočava sa tim da je njen tata bio pozanat:

- Ona je još mlada, nema ona predstavu koliko sam ja bio popularan, ali sada saznaje sve. Ne verujem da će nekada ona biti na bini sa mnom, jer je sportista.

Foto: TV Pink Printscreen

Dača je nakon toga progovorio o Kseniji Pajčin, koja je karijeru započela u grupi Dak sa njim:

- Ona i ja smo se u tom periodu našli, ona na početku, ja na počektu, imali smo dosta lepih trenutaka na samom početku, a moram da kažem da sam ja u kontaktu sa njenom mamom - rekao je Daša pa je dodao:

- Moram da kažem da sam ja u kontaktu sa svim kolegama izu devedesetih, tu je Doktor Igi, a Tapovci su moji kumovi. Iskreno nadam se da ćemo da organizujemo neki koncert svi zajedno, da okupimo našu generaciju, da se setimo te lepe zabavne muzike.

Foto: TV Pink Printscreen

Denser se osvrnuo i na druge grupe iz perioda devedesetih:

- Ja sam krstio Fanki Dži, Gagi i ja smo pokrenuli plesnu školu, i veoma mi je drago što i dalje traje - rekao je Dača pa dodao:

- Voleo bih grupu Dobar, loš, zao i K2, gde su oni šta je sa njim... Nedostaju mi ti ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Brajović