AKTUELNO

Ovo je tajna njenog uspeha!

Pevačica Neda Ukraden letnje dane prvodi u svojoj kući na moru, gde zajedno sa svojom porodcom puni baterije za predstojeće nastupe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni se ovo ovde dopalo, zaljubila sam se ovde u oca moje ćerke, celo mesto mi je bilo prelepo. Meni je ovde odmor sa mojom decom i unucima, a Boku sam zavolela zbog ljubavi - rekla je Neda pa dodala kako se provodi sa porodicom:

- Mi smo zajednica koja živi svoje živote, svako na svoju stranu, ali svi zajedno jedmo oko 12 sati. Moji unuci imaju svoju rutinu, ali se neke stvari moraju poštovati - dodala je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Neda je potom otkrila da je veoma popularna u Bugarskoj i Rumuniji gde je njena nova pesma veliki hit.

- Moja nova pesma ima lep odziv u tim zemljama i meni je to drago, jer ja tamo često nastupam - rekla je Neda pa je dodala da li je njoj ljubav pokretač:

- Jeste da sam ja obrazovana za druge stvari, moja ljubav prema muzici je pobedila. Uvek mi je život ispunjen ljubavlju, a to je najvažnije - rekla je pevačica koja godinama važi za najzgodniju na estradi iako ima 74 godine te je otkrila tajnu svog izgleda:

- Ima tu genetike, ali mora da se radi, trenira, vodi računa o ishrani, ja volim tu mediteransku kuhinju i u tome uživam - rekla je Neda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Brajović