AKTUELNO

Ovo je njena tajna!

Popularna voditeljka TV Pink Ana Pendić, godinama je bila zaštitno lice brojnih džinglova ružičaste televizije, a i danas važi za jednu od najzgodnijih poznatih dama sa najvitkijim i najdužim nogama. Uprkos tome što uveliko gazi petu deceniju, ona je dokaz da su godine samo broj, te da se ulaganje truda u izgled i te kako isplati.

Foto: Pink.rs

Ana ima 47 godina, visoka je 180 cm, a teška 67 kilograma. Voditeljka se bavila manekenstvom do svoje 30. godine, a sad je za Pink.rs otkrila tajnu svog besprekornog izgleda koji prskosi godinama. Voditeljka nam je najpre otkrila kako izgleda njen jelovnik, ali i koje namirnice izbegava u širokom luku.

Foto: Pink.rs

- Doručkujem ovsenu kašu sa čija semenkama, jaja, avokado, tost, uvek večeram između ponoći i 1, dok gledam filmove. Nikad ne jedem suhomesnato, ne pijem gazirano i ne jedem grickalice - otkrila je Ana za Pink.rs, a onda se osvrnula na treninge.

Foto: Pink.rs

- Nikad u životu nisam vežbala, planiram da krenem na pilates zadnjih pet godina! Što više pešačim, živim na 14. spratu i maksimalno se trudim da idem pešice gore-dole - otkriva Ana Pendić svoju tajnu za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs