AKTUELNO

Folk zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od (za sada) zakazanih tri koncerta u budvanskom Top Hill-u i priredila veče za pamćenje.

Aleksandra, koja je u okviru koncertne turneje "Od istoka do zapada" i po nekoliko puta ispunila sve najveće dvorane i arene širom regiona, ne prestaje da obara kako tuđe, tako i sopstvene rekorde, o čemu govori i do sada nezapamćeno interesovanje za njenim koncertom u Budvi.

Video: Pink.rs

Pevačica je i noćašnji, kao i svaki prethodni koncert, započela svojim prvim velikim hitom "Od istoka do zapada", po kojoj je turneja dobila ime, a potom su se nizali hitovi s njena tri studijska albuma, koje je do sada objavila.

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Lepa, preplanula pevačica zablistala je pred crnogorskom publikom u atraktivnoj pink toaleti, a potom je, kao i svaki put, izdvojila vreme za sedmu silu. Prijovićka je s osmehom na licu odgovarala na pitanja prisutnih novinara, međutim istakla je da, posle brojnih konferencija na svakom njenom koncertu, više i "nema šta da priča ni da kaže", te istakla da više voli da ih vidi sve na okupu i s njima se neformalno druži.

Foto: Pink.rs

Folk zvezda je potom predložila da svi nazdrave, ali ne pivom, kao što su novinari mislili, budući da joj je to omiljeno piće-

- Šta ćete da popijete, hajde da popijemo piće?! Može viski, ali ako ćete i vi sa mnom - poručila je Prija, a potom nazdravila s novinarima.

Autor: pink.rs