AKTUELNO

Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, održala je prvi, od pet zakazanih koncerata u Osijeku.

Nakon spektakla koji je priredila hrvatskoj publici, Prija je održaka konferenciju za medije, na kojoj je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kako je Osijek samo 30 kilometara udaljen od mesta u kom je odrasla, Belog Manastira, Aleksandra je otkrila da je posle dužeg vremena tamo prespavala.

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - ponosno je istakla Prija i dodala:

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna - ispričala je Prijovićeva, što možete poslušati u snimku na početku teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparazzo lova" snimila je nedavno njenu kuću u Belom Manastiru, gde trenutno živi Prijina majka Borka Mihajlović.

Kuća je veoma skromna i ne mnogo velika, a okružuje je crna kapija, koja štiti njihovu privatnost, pogotovo kada Aleksandra tamo boravi, što je slučaj sada.

Autor: Pink.rs