AKTUELNO

Janjuš otkrio u kakvom su zaista odnosu on i Ana Korać, pa se setio supruge.

Učesnici rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš gostujući u emisiji ''Amidži šou'' iskreno su govorili o temi koja intrigira domaću javnost!

PROČITAJTE JOŠ: TAJNU KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Vojke bio u vezi sa OVOM ZADRUGARKOM, Sari NEĆE BITI DOBRO kad bude saznala!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, oni su otkrili u kakvom su zaista odnosu, a Janjuš je tom prilikom čak spomenuo i svoju suprugu Enu koja je inače nedavno odbila gostovanje u emisiji posvećenoj porodici zadrugara i tome jasno stavila do znanja da ne želi ni da čuje za supruga, a sve zbog njegove bliskosti sa Anom u rijalitiju!

Foto: TvPink Printscreen

- Ana me uništi, kralju! Otkad je ušla Ana, pakao! Iskreno, moram priznati da je tako. Samo se nadam da moja žena sada ovo ne gleda i da je otišla na neki odmor - rekao je Janjuš nesluteći šta se dešava napolju i dodao:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Šalim se, meni je Ana najbolja drugarica. Jeste da se mnogo svađamo i onda svi nekako povežu da smo se posvađali zbog nekih ljubavnih problema, a mi se posvađamo zbog gluposti. Družimo se baš, jednostavno ne mogu da zamislim dva, tri dana bez nje, najviše vremena provodim sa njom u ''Zadruzi'' - rekao je ovaj zadrugar.

Autor: M. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#supruga

#Žena

'