AKTUELNO

Preboleo je?!

U toku je emisija 'Narod pita', voditeljka Ivana Šopić je ugostila dvoje ljudi čije ste smešne klipove gledali cele sezone tokom rijalitija 'Elita'. Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić. Putem telefonskog poziva uključila se gledateljka, te je podržala Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja Janjuša obožavam, ali moram da ga podsetim kada je Aneli došla mama i njih dve su pričale u šiframa. Aneli je rekla majci lako ću ja sa Janjušem, ali šta ću sa Alenom? Tu me Aneli razočarala i shvatila sam da se ona mnogo više dopadala Janjušu nego on njoj - rekla je gledateljka.

-Ta osoba mene više ne zanima aposlutno i zamolio bih da me više niko o njoj ne pita ništa. Ne želim više da je spominjem, niti da se prisećam šta je bilo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

-To je moja konstatacija, da se ona jako loše ponašala u rehabu. Moje oči su videle da je Aneli sedela Terzi u krilu. Ja ću svakog komentarisati kako želim. Setite se kako se ona smejala na 'Pretresu nedelje sa Milanom', ja sam u šoku za njeno drugo mesto, ali dobro. Janjuš je aposlutno bio iskreniji od nje. Otkači se od Aneli, ako si je voleo, nije ona jedina - rekla je gledateljka.

-Mene ta osoba ne zanima apsolutno - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P