AKTUELNO

Pevačica Jelena Tomašević, večeras je održala promociju svog novog albuma koji nosi naziv "Iskrena", a ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta, kako bi ispratila ovaj prelep događaj.

Naime, mnogo poznatih ličnosti i Jeleninih kolega se pojavilo na promociji, a između ostalog, došla je i pevačica Aleksandra Radović, koja je otkrila kakvo mišljenje ima o Jeleni, kao i koliko traje njihovo prijateljstvo.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Moguće je. Ona je među nama najstaloženija, najjednostavnija, najčistija ako mogu reći, jedna iskrena osoba koja je fina, nežna...Ima tu toplu i lepu energiju. Sada će 20 godina kako se znamo, gost mi je bila u Sava Centru na koncertu...Sve pesme su joj lepe, dobro je da nas je što više ovako - rekla je Aleksandra, a onda se osvrnula na Evroviziju koja je za nama:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Pogledala sam Teya Doru i par nekih autora, ali generalno, mislim da to više nije takmičenje na kom imamo šta da tražimo. Mislim da se tu više ne radi o muzici - istakla je Aleksandra, a onda se osvrnula i na pobednika ovogodišnje Evrovizije, Nema, iz Švajcarske:

- Ko je pobedio?! Nemam komenar - rekla je pevačica.

Foto: Tanjug AP/Jessica Gow

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N. Žugić