AKTUELNO

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Luka Majčica, u rijaliti je ušao kao estradni menadžer, a malo ko u javnosti zna da je veoma aktivan i na društvenoj mreži tiktok.

Luka Majčica, pre ulaska u "Elitu", bio je poznat javnosti kao estradni menadžer mnogih našim slavnih pevača i pevačica, sa mnogima je sarađivao, a zapravo malo ko zna da je bio poznat i na tiktoku gde je igrao čuvene mečeve.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Tiktok društvena mreža funkcioniše na sledeći način: Dva igrača se pozovu u jedan zajednički lajv, potom igraju čuveni "meč" u kom odmeravaju snage. Naime, svaki tikoker ima svoju podršku koja im šalje poklone koje moraju da plate. Svaki poklon ima svoju vrednost, a kupuje se preko kartice, tj. mora da se uplati novac koji tiktok preinačuje u tzv. "koinse" koji oni koriste za poklone.

Sada je u javnost isplivao snimak koji pokazuje nešto što Janjuš nije znao dok je boravio u "Eliti". Majčica mu je bio itekako blizak i bio je uz njega sve vreme, a zapravo je istina potpuno drugačija. Kada je Janjuš, pre "Elite", igrao meč na tiktoku sa Filipom Carem, svojim ljutitim rivalom, javnosti je poznat njihov odnos, Majčica je sve vreme podržavao Filipa kako bi pobedio.

Kako će na ovo reagovati i sam Janjuš, ostaje nam samo da saznamo.

Autor: Nikola Žugić