AKTUELNO

Bivši učesnik rijalitija "Elita" i muzičar Samir Ramović bije bitku sa veoma teškim zdravstvenim stanjem!

Samir Ramović, inače bivši učesnik "Elite" i muzičar, koji je nedavno izbacio novu numeru, bije bitku protiv teškog zdravstvenog stanja. Naime, o njegovom stanju govorio je Marko Janjušević Janjuš, njegov drug i bivši cimer u "Eliti", u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" kada se uključio u program.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Ja bih ovim putem da zamolim ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba bubrega, treba mu jedan bubreg. Trebao je da ide na dijalizu, ali sad mora da ide na presađivanje - govorio je Janjuš, a Milena Kačavenda, njegova bivša simpatija, priznala je da je znala, ali da nije htela o tome da govori javno dok on to ne učini:

Znam, primetila sam da nešto nije u redu. Rekao mi je njegovu situaciju na kafi, nažalost čula sam sve. Mislim da će on to i javno reći, ali ne želi da izaziva patetiku...Ja nisam htela da pričam o tome, pokušala sam da provučem. Rekao mi je da je kandidat za transplataciju, potpuno mi je jasna njegova situacija. Ne bih ja mnogo da pričam o tome, ti znaš šta radiš.

S druge strane, prilikom razgovora u okviru rubrike portala Pink.rs, "Insta rešetka", Samir je priznao da muči muku sa nekim zdravstvenim problemom, o čemu dalje nije mogao da polemiše. Detaljnije pogledajte u nastavku:

Mnogi Samirovi bivši cimeri mu pružaju podršku na društvenoj mreži instagram te traže donora bar jednog bubrega ili bilo kakve pomoći za Samira.

Autor: Nikola Žugić