AKTUELNO

Pre dvadesetak dana u kasnim večernjim satima, bivša učesnica rijalitija "Elita" sve je šokirala javnim obraćanjem i otkrivanjem da je Bojana Pavlović ostavila dok je ona spavala i da je otišla u Novi sad, a tada su isplivale i prepiske u javnost kako je Anđela htela da opljačka svoje roditelje.

Anđela Šparavalo, bivša učesnica "Elite", svoje odnose sa porodicom narušila je onog trenutka kada je stupila u homoseksualnu vezu sa Bojanom Pavlović, a kako je rekla u video snimku koji je objavila, Bojana i ona posle superfinalne žurke, sa koje su izbačene zbog incidenata, otišle su u određeni apartman u kom je Anđela zaspala, a u kom je Bojana, kako je navela ona, ostavila i otišla u svoj rodni grad, Novi Sad.

Foto: pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon toga su isplivale prepiske u kojima Anđela pozajmljuje novac od i dalje, nepoznate osobe, te obećava istoj da će taj novac vratiti čim iz porodične kuće uzme nakit. Kako je objasnila, ona i Bojana napravile su dogovor da ona ode kod porodice u Aranđelovac, te im kaže da su raskinule, tj. da je ona ostavila, kako bi Anđelu prihvatili roditelji i ona uzela određeni nakit koji bi nešto kasnije prodala, dok je Pavlovićeva čeka u Novom Sadu.

No, međutim, Anđela i njena majka su ovo demantovale, te je usledio i brutalan odgovor njene majke, što je samo rasplamsalo plamen koji tinja između njih. Sada, posle ove priče, Anđela je našla način da zaradi novac. Naime, ona se obratila pratiocima na društvenoj mreži instagram gde je otkrila da će večeras u lajvu na društvenoj mreži tiktok prodavati svoju polovnu garderobu.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs