AKTUELNO

Ne krije razočaranje!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio Marka Janjušević Janjuš koji je progovorio o odnosu sa Aneli, a potom se osvrnuo i na Asmina Durdžića.

Janjuše kako si? - upitao je Darko.
Pa onako, iskreno onako - rekao je Janjuš.
Zbog čega dolazi do turbulencija u vašem odnosu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nekad ne može da shvati da mene neke stvari poremete, kao naprimer kad se pojavio on na ekranu. Njena reakcija nije bila takva kada sam se ja vratio. Nekako je bila u fazonu šta će on ovde i kao da je bila srećna. Ne znam čudno mi je odkud čovek posle osam meseci da se pojavi i javno priča o nečemu. Mogu da imam u glavi da me slagaala neke stvari. Nisu mi jasne neke stvari, muči me to - rekao je Janjuš.
Koliko su stvari iz njene prošlosti bitne za tvoj odnos sa njom? - upitao je Darko.
Pa bitno je da me nije slagala, ako planiram ozbiljni, a ona me slagala zbog ovoga, šta da ja radim onda - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta treba da se desi da stekneš poverenje u nju, jer po svemu sudeći nemaš - rekao je Darko.
Nemam, radi neke stvari koje mi smetaju. Rekao sam joj da ne spominje Maju i Stanislavu, a ona dođe u navođenje prve njih spomene. Ja ako imam stav o nekim ljudima s kojima je ona dobra, ja ćutim. Ona kao ne zanima je to, ali zanima je nešto drugo sasvim nebitno. Ona ne može da ukapira, ima miliajrdu stvari. Toliko nekih nebuloza, ljdui ne mogu da vide sve, ne mogu da osete sve što sam ja prošao. Tenzično je dosta, voleo bih da ikako može stati. Muči me njena familija, ne mogu objasniti ljudima da sve ono što smo se svađali, zapravo u njihovim očima ispadam ja kriv i imam te nenormalne reakcije. Tri meseca mi je pričala gde gledaš, žao mi je što njena proodica ima lošu sliku o meni. Nemaju realnu predstavu, ona se uopšte ne pita kako li je mojima. Žao mi je što sam došao u ovu fazu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Aneli i dalje nešto oseća prema Asminu? - upitao je Darko.
Mislim da je ona njega volela, kada je došla i dalje ga je volela. Za neke situacije kada smo sr posvađali, kao da je htela u nekim situacijama da ga opravda, a mene da sputi. Pa reakcija na pojavljivanje njega. Darko kada kažeš znala sam da je u studiju, a ti ideš i kriješ se dok te prati kamera, šta ima ona da se cereka i krije, ako je prati kamera. Ja bih rekao iskreno da li je ona normalna - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno mi je da kada si izašao napolje, video si mnoge stvari o njoj, i Asminov profil i sve. Vratio si se i rekao da si vide sve i čak i da je najgora da ćeš biti u nju. Gde se ta neka snaga gubi? - upitao je Darko.
Bilo je situacija, gleda me u oči i pravi budalom, tada to nije bilo, tek smo krenuli u odnos. Mnogo je krenulo ozbiljnije kad sam se vratio, tad sam krenuo da razmišljam mnogo dublje - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.