AKTUELNO

U jeku razvoda na estradi, kao bomba je odjeknula vest da su se rastali bivši košarkaš Nikola Peković i doktorka Violeta. Kako navode mediji, on je navodno napustio suprugu i odlučio da se razvede.

Prema nezvaničnim informacijama, Peković već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno je razlog tome nova devojka s kojom je ušao u emotivnu vezu. Očigledno je da će na ovaj brak biti stavljena tačka posle osam godina od venčanja, a formalnosti tek slede.

Nikola i čitava njegova porodica nikada nisu voleli da se eksponiraju u javnosti, pa je tako i sada sve pod velom tajne oko razvoda. Nikola duži period ne živi u Pljevljima, gde su njegova supruga i sin, pa niko sa sigurnošću ne može da kaže šta se dešava. Formalno su još u braku, a mnogo toga su stekli dok su bili zajedno, kaže izvor blizak još formalnom bračnom paru.

Foto: Fonet/aleksandar kokovic, Pixabay.com

Nikola ima dosta biznis poslova, kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji. Čitav kompleks hotela, poduži je spisak njegovih poslova u kojima je prilično uspešan. Ipak, Violeta nikada nije bila fokusirana na novac i bogastvo. Nju ne zanima većina njegovih nekretnina i poslova, njoj je važno da bude sa njihovim sinom, a mislim da joj to Nikola neće uskratiti. Očekuje ih da sednu i dogovore se, i verujem da ta borba neće biti teška. Peković neće žaliti da obezbedi sina, a i Violetu.

Prema račima izvora, njih dvoje već duže vreme imaju različite planove. Ona nije želela da se seli iz Crne Gore jer su joj tu porodica i prijatelji, a i dete ima svoje društvo.

- Postojao je plan da Nikola sagradi bolnicu, koju bi Violeta vodila, ali ne znam šta se sa tim dogodilo. Violeta je bila Nikoli velika podrška kada je napustio sportsku karijeru i počinjao razne biznise. Zajedno su prošli mnogo toga, ali eto nikada se ne zna šta život nosi - rekao je izvor za Blic.

Foto: Instagram.com

O novoj ljubavi Pekovića kaže da nije čuo ništa, ili samo nije želeo o tome da priča, ali sve su glasnije čaršijske priče da Nikola uživa u novoj ljubavi.

Podsetimo, Nikola Peković počeo je zajednički život s novom devojkom zbog koje je napustio suprugu Violetu Peković, s kojom je bio osam godina u braku i zbog koje je odlučio da se razvede. Prema nezvaničnim informacijama, proslavljeni košarkaš već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno sa izabranicom boravi u okolini Beograda, gde ona ima porodično imanje.

Pravili svadbu sa 400 zvanica

Proslavljeni košarkaš i njegova još uvek zakonita žena, doktorka radiologije Violeta, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina. Na njihovom svadbenom slavlju u luks hotelu bilo je oko 400 zvanica, koje su uglavnom donosile koverte s novcem koje je čuvao Nikolin prijatelj. Goste su zabavljali Đani, Ana Bekuta, Bane Mojićević, Rada Sarić i Dinča. Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt s Pekovićem, pozivajući brojeve telefona poznate našoj redakciji. Na jedan od brojeva nam se javio čovek i poručio da Nikola više ne koristi taj kontakt, dok su ostali bili nedostupni. S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Violeta se javila, saslušala naše pitanje i kratko poručila: - Nemam komentar na to što me pitate.

Autor: N.B.