AKTUELNO

Nikola Peković navodno je započeo zajednički život sa novom devojkom zbog koje je napustio Violetu, sa kojom je bio osam godina u braku.

Prema nezvaničnim informacijama, proslavljeni košarkaš već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno sa izabranicom boravi u okolini Beograda, gde ona ima porodično imanje. Nikola Peković je, inače, slab na jednu pevačicu, koja ga je svojevremeno potpuno očarala.

Foto: Instagram.com

U pitanju je jedna folkerka, koja je od njega na poklon dobila sat marke "roleks" od 30.000 evra.

Folkerka je tada dobila na poklon sat od Nikole Pekovića, a svi komentarišu da ga ona bukvalno ne skida sa ruke. Da li zato što joj je bivši košarkaš sviđa ili je nešto drugo u pitanju ne zna se. Bivši košarkaš je zanosnu pevačicu ugledao na koncertu jednog njenog kolege na kojem se ona pojavila.

Pevačica je tada otišla na koncert svog kolege, a tu se zatekao Nikola sa svojim društvom. Posle nekog vremena, nekoliko boca šampanjca i veliki buket ruža je stigao u separe kod folkerke i njene ekipe, a nakon toga dobila je i skupioceni sat,

Foto: Fonet/Aleksandar Koković, Pixabay.com

Nikola je pre Violete bio u vezi sa crnogorskom manekenkom Sanjom Brnović, a o njihovoj romansi naširoko se pisalo.

Pričalo se čak i o njihovom venčanju, do kog, pak, nije došlo.

- Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i verili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam meseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam želela da radim jer mi nije bilo interesantno da po ceo dan sedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom pukla i rastali smo se - kazala je Sanja malo posle raskida.

Pekoviću na svadbi pevala velika imena sa domaće scene

Podsetimo, proslavljeni košarkaš i njegova još zakonita supruga, doktorka radiologije Violeta, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina. Na njihovom svadbenom slavlju u luks hotelu bilo je oko 400 zvanica, koje su uglavnom donosile koverte sa novcem koje je čuvao Nikolin drug. Goste su tada zabavljali Đani, Ana Bekuta, Bane Mojićević, Rada Sarić i Dinča

Autor: Nemanja Brajović