AKTUELNO

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar razgovarao je sa podrškom Stanislava Krofaka. Oni su pružili podršku svom favoritu, te otkrili šta misle o Mioni Jovanović i Maji Marinković.

Jedan od ključnih događaja ''Elite'' definitivno je svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, koja je potegla brojna pitanja. Naime, učesnici zajedno sa celom nacijom već mesecima sumnjaju da se njihova ljubav nije ugasila, te predviđaju njihovo pomirenje u neko skorije vreme.

Tim povodom, Joca se uputio u Zagreb, kako bi porazgovarao sa Stanislavljevom podrškom. Imali su brojne pohvale za njega.

- Pristojan, pametan, miran, pošten i sve najbolje što se može reći za jednog dečka. Vredan čovek, borac i sportista. Pobediće sto posto - kazala je Stanislavljeva podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrili su i da li priželjkuju njegovo pomirenje sa Mionom Jovanović.

- Ne, ona je pokazala svoje pravo lice tamo. Nije baš iskrena kao što se predstavljala. Njemu ne treba ni Maja, ni Miona. Maja je okej, za rijaliti je super, ali za vezu s njim ne - rekla je podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stanislav bira, njegova odluka - deo podrške kazao je i da mu je svejedno.

- Ni jedna, ni druga - složio se treći deo podrške.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li je prvo mesto njegovo - upitao je Joca.

- Da se ja pitam, volela bih da pobedi. On je jedini koji je takav ušao u rijaliti. Za sve što kaže, ne menja mišljenje. On je za mene pobednik - odgovorila je Krofakova podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Iva Stanković