AKTUELNO

Zbog samo jednog poteza bila je žrtva ogovaranja.

Prethodno veče je ostavilo poseban utisak na sve gledaoce kraj malih ekrana zbog priloga koji su izazvali burne reakcije mnogih ukućana.

Neki od takmičara su čak postali i meta ogovaranja, a akteri jedne priče bili su Marko Janjušević Janjuš, Nadežda Biljić i Kristina Kockar. Naime, oni su ogovarali Mariju Anu Smiljanić koja je u kasnim noćnim satima došla u rehabilitaciju kako bi Nadeždu zamolila da kaže Banetu Čolaku da joj vrati ulje sa kojim su pekle palačinke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Janjuš je upitao takmičarke da li je ona normalna da to radi u 4 sata ujutru, a onda su se nadovezali na temu nje i Filipa Đukića, za šta je Markov komentar bio da mu ona baš i ne deluje normalno.

Kada je Marija Ana zatvorila vrata, Nadežda je o njoj izrazila svoje mišljenje.

Ona je ušla jer je mislila da će sve da se vrti oko nje. Ona je izgubila Baneta, a nije svesna da je njime lako manipulisati. Ja njega stvarno poštujem, a on je za nju rekao da će je zvati čim izađu iz rijalitija. Filip, Kija, Marija Ana. Niko nije postavio pitanje kako smo Filip i ja šetali 15 noći, znaš li koliko, ali niko!  - priznala je Nadežda.
A o čemu ste pričali? Ja sam znala da Filip nije bistar, ali ono... - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričali smo o Mariji Ani, ma o svemu! Ali, ej, imale smo neku raspravu i ona kaže meni kao "pa ne znam, možda si ljubomorna na mene". Kad je to rekla, "devojko, ti nisi normalna". Ona ima kompleks, nije normalna. I to što se Baneta tiče, ona bi sve dala da se pomiri sa njim. Stoji da Bane ume da izmišlja i da laže, ali uopšte mi se ne poklapaju priče, ona histeriše svaki put kad on nešto kaže - rekla je Nadežda.

Kija je ovde pokazala i te kako veliko interesovanje za Filipa, sa kojim je prestala da komunicira zbog celokupne situacije koja je uzdrmala javnost.

U nastavku pogledatjte sve detalje ove situacije.

K.R.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

'