AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka je Ana Radulović. Pored novinara ispred Pink.rs portala, Darka Tanasijevića i novinara ispred RED portala, Joce Novinara, ugostila je i sestru Aneli Ahmić, Situ Ahmić.

Kako će reagovati kada izađe i pogleda sve klipive - pitalaj je pripadnica Sedme sile.
Njena ljubav će prestati i videće njegove interese sa dugim ženama. Kija žena že,i muškarca koji žicka od žena - rekla je Sita.
Govoriš da je Aneli naivna i da ne zna da proceni muškaca s kojim ulazi u vezu, on kaže da je ona ober folirant - kazao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa on spinuje priču sad, a ona radi sve instinktivno - odgovorila je Sita.
Koje su joj sad greške - pitao je Darko.
Rekla bih joj neka ga pusti da priča šta hoće i nek ga pusti na miru - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek postoje dve strane. Mora da postoji nešto istinito za tebe i Aneli - rekao je Joca.
Ja tvrdim da je ona čista, a to su sve laži - kazala je Sita.
Kako je to prošlo sa Asminom? On iznosi svoje dokaze, a isto tako i ti imaš dokaze. Kome da veruju gledaoci - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nek sami ocene, meni je bitni da nama porodica veruje - rekla je Sita.
Da počnemo od porno snimka, Asmin je tebe optužio da si na snimku, pa je demantovao. Najnovija verzija je da si to ipak ti na snimku i da ste opštili čak pet puta - rekao je Darko.
Čovek je teška šifra, izbacio je svoj snimak. Izmislio je da sam ja to pustila, ne znam odakle mi to. Pričao mi je da ima poseban plan za mene, Kružilo je po četovima da ima neki istetovirani muškatac, s kojim ja imam odnose kao. Verovatno je snimak pustio u Austriji, ali odgovaraće za to. Nadam se da će dobiti najmanje pet godina - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković