AKTUELNO

Urnisala ih!

Popularna pevačica Vesna Vukelić Vendi, bila je gost u segmentu Joce Novinara 'Priče iz Elite', te je tim povodom prokomentarisala trudnoću Aneli Ahmić, dotakla se vranica između Stanislava i Mione, te sve napetijeg odnosa Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš trudnoću Aneli Ahmić koja trese ceo region? -pitao je Joca.

To su u svakom slučaju lepe vesti samo što ta lepa vest mora da ima uvek na umu svoju predistoriju. Janjuš sa svom svojom otpadijom koja nosi kao miraz i koja ga je izblamirala kroz sezone, njemu tu nema popravke. On je svoju matičnu porodicu žrtvovao zbog osobe koja nema reference i koja je ista kao Ša -rekla je Vendi.

Sve su veće glasine po kući da i dalje postoje emocije između Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, a dokaz za to bio je i njihov dodir tela na njihove oči -rekao je Joca.

Možda hemija postoji ali to su slojevi hemije sa kojima se neki učesnici mažu. Miona je sama sebi zadala autogol i mora neko da bude toliko glup da ima sve kečeve u svojim rukama i može da se igra sa svima, na amaterski način je izgubila sve poene. Mora neko da bude toliko glup da iz svojih ruku postigne sve autogolove -dodala je Vendi.

Foto: Pink.rs

Anita je iznela u svojoj odbrani prema Matoroj da je njihova kuma potrošila sve pare sa njihovih kartica koje joj je dala Matora i samim tim je stavila do znanja da ona nije trošila novac -konstatovao je Joca.

To su isto poražavajuće vesti zato što površnom analitičaru izgleda kao nešto vau, ako Matora kokodače na sva usta da je ona muž koja će da unese sigurnost u dom mi smo videli da se ona okliznula na prvom koraku. Ona iznosi nesigurnost i treba biti toliko glup da nekome daš sredstva za trošenje i da se to koristi kasnije protiv tebe. Anita je jako dobro nanjušila Matorinu kratkovidost i samim tim pobegla glavom bez obzira -zaključila je Vendi.

Potegla se priča kako je Sandra Rešić dovodila Mateu Car kod Đedocića u stan jer je kako se priča pevačica bila jedna od osoba koja je imala jedina pristup njegovom stanu -dodao je Joca.

Mi znamo da je Sandra Rešić majonez u svakoj priči ali je bezukusni majonez, nema nikakve reference, njoj nije problem da budem majonez. Jedino mi je tu žao Đedocića, on se trudio da bude prijatelj Matoroj te je pokušao da je skrene sa loših stvari koje je radila iz sezone u sezonu, on je tako lako pušten niz vodu -dodala je Vendi.

Foto: Instagram.com, Pink.rs, TV Pink Printscreen

Autor: N.Š