AKTUELNO

Urnisala ih!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnja voditeljka Ana Radulović ugostila je učesnicu Elite Jelenu Marinković. Jelena je iznela sav prljav veš o Ivanovoj sestri, priznala da joj je pričao kako je stalno pijana i na tabeltama, kao i da je pozajmljivala pare od žene koja je bila invalid.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana ovih dana mi tako naviru sećanja i slušam kako Ivan blati moju porodicu a ja sam zaboravila šta prati njega i njegovu porodicu. Jedan dan sam ušla u prodavnicu i jedna žena mi je rekla da je najbolja drugarica Ivanove sestre i rekla mi je da se seća dugovanja njene sestre i onda je Ivan trebao da vraća pozajmicu, međutim prekinuo je da vraća dug i onda mi je ona ispričala kako je ona samo pozajmljivala pare pa nestajala. Ja sam rekla da ne znam šta da kažem jer sam ih ja stalno mirila pa se oni opet posvađaju zbog finansija -rekla je Jelena, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kad je saznala da ima pare posle rijalitija ona brže bolje došla kod nas da uzme par jer ona nije radila nigde koliko ja znam i onda slušam te gluposti, ne znam šta da kažem. Ona inače ima svoj stan i ja sam joj rekla da dođe da živi sa mnom i Ivan mi je rekao da je polupana i da se priprema 5 dana da bude normalna, rekao je da samo guta lekove i da je stalno pijana, svašta je radila i tabletomanka je. Kaže da mu je napravila haos kad je pričala da je šef na poslu maltretira, ona stalno pije brufen i toliki je hipohondar da stalno ide po lekarima. I onda se ona usuđuje da priča stvari o meni koja sam uvek pokušala da ih pomirim. Sramota jedna, neradnica teška i njen brat skot koji ne vodi računa o bolesnoj sestri. Žena koja je invalid joj je dala pare i ona joj nikad nije vratila, meni je to Ivan ispričao sve -dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja