AKTUELNO

Na kanalu TV Pink vas i ovog vikenda očekuju nove avanture Despota Despotovića.

Predstojeći vikend rezervisan je za tri nove, uzbudljive epizode vikend-serije Radoša Bajića, "Šifra Despot", koja je oduševila publiku u regionu.

U sedmoj epizodi koja nosi naziv "(Ne)vladina organizacija", a koja će se emitovati u petak, 2. marta od 21 čas na TV Pink, gledaoci će, pored glavne glumačke postave i sjajne Ljiljane Stjepanović koju su upoznali u prethodnim epizodama kao komšinicu porodice Despotović, baka Savku, videti i nove glumce. Naime, veoma popularni glumci Iva Štrljić i Vladimir Aleksić pojaviće se u veoma interesantnim ulogama.

Foto: Miša Obradović

Sedma epizoda vikend-serije "Šifra Despot" odvešće glavnog junaka Despota Despotovića u nevladinu organizaciju. Despot je nervozan jer je u pitanju veoma važan posao, a kako bi delovao ozbiljnije, na razgovor vodi svog oca kao asistenta, iako je Života Despotović, zadrti oficir JNA u penziji, poslednja osoba koja bi bila od pomoći na ovakvom mestu.

Foto: Printscreen Youtube

U svojim prostorijama, predsednik nevladine organizacije Alojz Šot (Vladimir Aleksić) sa saradnicom Maršom (Iva Štrljić) očekuje jednog od najvećih softveraša u gradu, vrhunskog eksperta iz firme "Despot&Co".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Kao po običaju, ništa neće biti onako kako je Despot zamislio, a u kakve će nevolje ovog puta upasti, saznaćete već ovog petka.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite sedmu epizodu vikend-serije "Šifra Despot" u petak 2. marta tačno u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Branka Šelić

#Iva Štrljić

#Ljiljana Stjepanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Vladimir Aleksić

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'