AKTUELNO

Večeras je na programu TV Pink novo izdanje emisije "Elita - Narod pita", u kojoj vas očekuju zanimljivi i aktuelni gosti.

Na brojna pitanja gledalaca ove noći odgovaraće pobednica "Elite" Anita Stanojlović, koja će, između ostalog, pričati o sudskim procesima koje je pokrenula i koji su je sačekali posle rijaltija, novitetima u ljubavnoj vezi s Anđelom Rankovićem, potencijalnoj veridbi, budućim poslovnim poduhvatima, a nezaobilazna tema biće i njen odnos s Matorom.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Tačno preko puta nje sedeće jedan od njenih najvećih neprijatelja tokom života u Beloj kući - Ivan Marinković, o kom svi pričaju ovih dana. Naime, posle turbulentnog perioda, Ivan je sklopio primirje s porodicom Kulić, kog koje je u Nišu proveo nekoliko dana budući da su slavili rođendan njegovom i Miljaninom sinu Željku. Takođe, svađe s njegovom još uvek zakonitom suprugom Jelenom Ilić Marinković ne prestaju, a poslednju u nizu imali su noćas tokom njenog gostovanja, kada se on uključio putem telefona.

Foto: Pink.rs/N. Panić

Voditelj večerašnje emisije biće Darko Tanasijević, koji će čitati vaša pitanja i komentare i na društvenoj mreži "Iks", a u program se uživo možete uključiti pozivanjem broja telefona 0677/300-300.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: Andrea Nikolić