AKTUELNO

Vaša omiljena rubrika o poznatima otkriva sve o odrastanju ovog člana žirija "Pinkovih zvezdica".

Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" i reporter Nemanja Vujičić i ove nedelje posetila je rodno mesto jedne od zvezda sa domaće javne scene. Ovog puta premijerna ekipa nije išla daleko budući da je pevač Milan Stanković rođen i odrastao u Obrenovcu.

Foto: TV Pink Printscreen

O Stankoviću su pred premijernim kamerama govorili njegovi najbliži, brat Dragan Lukić, kuma Jovana Milosavljević, razredna Bosiljka Bugarski

Znali smo da će biti neka zvezda, a sad da li će to ići u smeru ka muzici ili ka glumi, to se nije znalo - rekao je Milanov brat Dragan Lukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Stanković još sa šest godina počeo je da glumi u pozorištu u Obrenovcu i već tada je pokazao da je multitalentovan.

Bio je aktivan u svim dešavanjima u školi, posebno u recitatorskoj i dramskoj sekciji. Nijedna predstava u školi nije mogla da prođe bez njega. Nikakvo dešavanje nije moglo bez Milana Stankovića - rekla je bivša razredna poznatog pevača Bosiljka Bugarski.

Foto: TvPink Printscreen

Milanova kuma otkrila je i detalje ljubavnog života njenog prijatelja.

Imao je simpatiju, zvala se Dušica. Mogu da kažem da mu je to bila prva simpatija, od prvog do četvrtog razreda. U stvari, on je hteo nju i da ženi, koliko se sećam - rekla je Jovana Milosavljević, kuma Milana Stankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu su još govorili Milanovi najbliži, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera vikend specijal".

Autor: Pink.rs

#Milan Stanković

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

'