AKTUELNO

Dodatno pokušava da je ponizi!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da raskrinka učesnike do srži. Stanislav Krofak dobio je reč i otkrio da li misli da je veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša dečija.

Stanislave d li misliš da se Ša kaje jer je izneo o intimi sa Mionom i da bi sprečio pomirenje između vas? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

On misli sve vreme da ćemo se mi pomiriti, ali što se mene tiče to je završena priča i ovde i napolju - rekao je Stanislav.
Da li sad misliš da je to dečija veza? - upitala je Ivana.
Ma mene to ne zanima - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana nije on moja stanica, moja je greška što ja ubacujem njega u naš odnos. Ona mi burgija mozak svim odgovorima i pitanjima. Ona mi daje za pravo da konstantno sumnjam u to. On mene čovek ni sa čim ne ugrožava, mene to ne treba da zanima, pa čak i on da dubi na glavi. Njeno ponašanje izaziva to u meni da ja spominjem njega. Ključno je da brani non stop njega, a mene non stop ponižava i vređa. To meni kao muškarcu stvara sujetu - rekao je Ša.
Ti njega ne vadiš iz usta, a s njom legneš u krevet - rekla je Ivana.
Zato što mi on da povod za to, ona konstnano umanjuje vrednost mene, deluje da ja ništa ne radim dobro - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je rekao da je ponosan na Mionu što nije imala se*s - rekla je Kačavenda.
Ma ja nisam zbog toga radio, nije bilo u pitanju uopšte njihovo pomirenje. Ona je rekla da je boli uvo za roditelje, nju ne zanima, ona radi šta ona hoće - rekao je Ša.
Molim? Ne lupetaj - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona šta ti radiš sa njim? - upitao je Mića.
Ja ga volim - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.