AKTUELNO

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar razgovarao je sa porodicama Bore Terzića Terze i Milice Veličković o situaciji koja im se desila u Eliti.

Naime, kako su Milica I Terza i milionski audritoriju rijalitija "Elita" saznali u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" da je Milica u blagoslovenom stanju i da će njih dvoje postati roditelji.

Nakon razgovora sa Terzinim bratom Milošem, Joca je pokušao da stupi u kontakt sa Miličinom majkom preko telefona. Međutim ona se prvi put nije javila, ali je Joca bio uporan te mu se Danica javila drugi put.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta više da kažem, prva reakcija je bila šok, ali je sada podržavamo u svemu što odluči. Radujem se što ću postati baka, jeste bilo čudno što je na televiziji. Za Terzu, deluje mi da je okej dečko, videćemo kada izađu, upoznaćemo se bolje. - rekla je Danica pa je otkrila da li se čula sa Terzinom porodicom:
Iskreno i Milica i Terza su odrasli ljudi, sami donose svoje odluke, ja se neću mešati u to, ali mislim da nema potrebe da kontaktiram nikoga. Videćemo kako će ići sve to kada izađu, bilo je tu teških reči, videćemo kako će biti kada izađu - dodala je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.