AKTUELNO

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u regionu, "Novog jutra" i najpoznatija urednica i novinarka u regionu, Jovana Jeremić, u emisiji "Intimna pitanja" koju vodi Nikola Žugić, otkrila je da su je jurili oženjeni muškarci s javne scene.

Kako je Jovana istakla, istina je da su je jurili oženjeni muškarci i da ih ima s javne scene.

- Da li su te nekada jurili oženjeni muškarci - pitao je Nikola.

- Jesu, jesu, to je istina - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Je l' ih ima s javne scene - pitao je Nikola.

- Ima...Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije. Ja se nisam razvela da bi bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš...Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove - rekla je Jovana, a onda je dala odgovor na pitanje od koje koleginice je osetila sujetu na svojoj koži:

- Ja sam najviše sujete osetila u fazi mog uspevanja. Ne ovde na Pinku, na Pinku su drugačiji, Pink ipak traži zvezde...Ja sam najgore momente imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem...Ja sam imala mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene - istakla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta još Jovana Jeremić imala da kaže o svojoj intimi, partnerima, lažnim prijateljima, ali i o svojoj najvećoj greški u životu saznajte detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: Pink.rs