AKTUELNO

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji regionu, "Novog Vikend Jutra", Jovana Jeremić, pred premijernim kamerama progovorila je o odnosu sa Draganom Stankovićem, ali i putu u Ameriku.

Na samom startu razgovora, voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o nedavnom skandalu, kada ju je jedna pevačica napala pošto je Jeremićeva dobila mikrofon u ruke, te je tako zaradila hiljadu evra bakšiša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve se kod mene vidi, srećna žena je lepa žena...Ti uvek sve znaš na vreme. Tada se zvao status kvo...Dragan je čovek kog obožavam i čovek mog života. Ranije je bilo da se ljudi vole kao Kemiš i Zorica, sada je kao Dragan i Jovana - rekla je Jovana.

- Da li je istina da sledeće godine želiš da postaneš ponovo mama - pitao je Nemanja.

- Naravno da nije, ima vremena do mene, imaju ove ostale, a lako ću ja. Kod mene je katanac - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neke pevačice stavile katanac zbog tebe, zaradila si dosta bakšiša - rekao je Nemanja.

- Ovo ne možeš da kupiš, ljubav se zaslužuje, ljubav se ne kupuje...Jeste, zaradila sam hiljadu evra za 10 minuta. Ostavila sam na stolu gde sam sedela, ne znam šta je bilo posle. Draganovi prijatelji su bili mladenci, oni su me kitili parama. Nisam ja kriva pevačicama koje se ljute na mene što ne znaju da pevaju - rekla je Jovana, a onda je otkrila detalje puta u Ameriku:

Foto: TV Pink Printscreen

- Jeste, emisija će da ide u 19 časova iz Amerike sa mnom, a biće: Džejms O Brajan, intervju, čovek koji je tvorac dejtonskog sporazuma, Branko Terzić, ali biće i moji stendapovi...Postoji mogućnost da budem u avionu sa Donaldom Trampom, a ako budem bila u tom avionu, mislim da će biti zabavno - rekla je Jovana.

Autor: Nikola Žugić