AKTUELNO

Šok!

Nikolina Pišek iznenadila je svoje pratioce, te najavila da će nakon dve godine ući u stan u Beogradu u kom je sa ćerkom i Vidojem Ristovićem živela deset godina.

- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem ishodovala po prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina! Verovatno je prazan, ali to ćemo videti u četvrtak. Podeliću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao pre dve godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i lanamatea alijas Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi - zaključila je ona u objavi.

Mi smo je odmah kontaktirali kako bismo saznali da li je ostavinska završena, te smo je pitali za nešto detaljniji komentar o svemu.

- Nije ni počela. Ovo su sve uvodne radnje. Tvrdilo se da ni Vidoje ni ja nismo živeli tamo, a sada je odjednom i Lana Janković zainteresovana - bila je direktna Nikolina.

Podsećamo, Miša Grof je nedavno za Kurir rekao da je povukao sve tužbe i da više ne želi da se sudi sa suprugom pokojnog sina, dok je voditeljka tvrdila da ne zna o čemu se radi i da nije obaveštena.

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.