AKTUELNO

Astronumeloroškinja Ružica Kralj, gostujući u emisiji "Pitam za druga" otkrila je šta kažu zvezde aktuelnih učesnika "Elite", Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Kako je Ružica istakla, Aneli i Janjuš su se sudbinski spojili, ali i da njihov odnos zavisi od materijalne stabilnosti.

Foto: RED TV Printscreen

Janjuš je jedna riba, ima zaštitku od gospoda Boga, ta trojka, a ta šestica ga vuče u mrak. Znači, ako je srećan, srećan je, a ako nije, onda je mrak. To se smenjuje tokom 24 sata. Vizuelno želi da bude muškarac, da bude mačo men, ali ima jako veliki beg i strah od ljubavi. Strašno želi da se zaljubi, ali da kada oseti da ga partnerka hoće, on će reći: "Ja nisam tražio ljubav, ja je nisam tražio". Kada oseti da je ljubav tu, on napravi veštačku frku. Ja mislim da on i Aneli imaju iskrenu ljubav...Oni se jako poklapaju, sudbinski su se sreli, koja bi mogla da traje, ali će zavisiti od materijalnih stvari i sa jedne i sa druge strane - rekla je Ružica, te je otkrila da li je moguće da se Janjuš pomiri sa Enom, svojom bivšom suprugom:

- Nema ništa od toga, oni su išli na taj odmor zbog devojčice, čisto da naprave idiličnu porodicu...Njega nervira što mora da menja žene, a Aneli se izgubila, izgleda kao da je u vezi sa emotivnim manipulatorom - dodala je Ružica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Sneža, psiholog, progovorila je o tome da li može tragedija koja je zadesila njegovu porodicu, samoubistvo Mihaila Janjuševića, da utiče na njega i njegove odluke.

- Svi mi možemo da se pitamo, gde je tu da se nađe porodici?! Možda je to bežanje od neke druge odgovornosti, a sada možemo da budemo detaljni i da kažemo kako je to doživeo - kao poraz ili kao izdaju! Možda mu je bilo bežanje od realnosti, stvarnosti ili odgovornosti - rekla je Sneža, psihološkinja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs