AKTUELNO

Pevačica iskrena do koske!

U vaskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", naše voditelje Bojanu Lazić i Nemanju Vujičića ugostio je poznati pevački par, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Ekskluzivno su otvorili vrata svog luksuznog doma za ekipu "Premijere". Pevačica je ispričala je kakva joj je bila porodica i s kakvom se nemaštinom suočavala u mladosti.

Pustili smo vas u ovo naše carstvo, da bi videli da ovo sve može da postane java. Ja sam neko ko je nosio cipelu vezanu žicom, jer je pukla. Prvi put sam nastupila u gumenim čizmama na 40 stepeni. Danas sebi mogu da priuštim sve - rekla je Zorica.
Ona stalno spominje tu priču, ali zbog sebe - dodao je Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Naježim se kad nešto treba da se baci od hrane. Znam da bi to nekom značilo - rekla je Zorica.
Ne postoji samo američki san, već i srpski - rekao je Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca nisu htela da se druže sa mnom, jer sam bila mnogo pametna. Imala sam fotografsko pamćenje, zbog toga je profesorka bila fascinirana mnome. Pitala me je šta želim da budem kad porastem, rekla sam da ću biti velika zvezda. Moja majka je radila na ciglani, vrlo težak posao. Svaki dan dolazila je garava. Kad sam postala popularna, pitala sam je da li se nešto promenilo. Bila je mudra žena. Rekla je dok nisi postala popularna, komšije su prelazile prekoputa, da mi ne kažu zdravo. Danas, unose mi se u lice i pitaju kako ste - rekla je Zorica.
Rekli ste da sa 5-6 godina, kad su Vam se roditelji razveli, mamu niste razumeli. Nakon nekog perioda, itekako ste razumeli i krivili ste sebe za neke izgovorene i urađene stvari - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Životnih stvari nisam bila svesna, ali bila sam svesna da ne zna da kuva. Rekla sam joj ženo, ne znaš ni pasulj da spremiš - priznala je Zorica.
Danas su razvodi svakodnevnica, ali tad nisu bili - kazala je Bojana.
Moji roditelji se nisu razveli. Moj otac je ostavio majku sa nas četvoro. Tad je bila sramota da se žena razvede, ali nas je vukla kao lavica. Otac me je uzimao i odvodio kod babe. Moja majka morala je da mu da pola plate, da bi me vratio. Bila sam očajna. Moj otac je bio imućan čovek, poticao je iz Češke - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: I.S.