AKTUELNO

Noć koja je promenila mnogo toga!

Petak veče, rezervisano je za sedmu silu, tj. za potpuno raskrinkavanje učesnika "Elite", kao predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević, predstavnik RED televizije i RED portala, Jovan Ilić bili su spremni da otkriju i raščivijaju sve spletke učesnika.

U studiju je bila i voditeljka Ana Radulović, koja je prvu reč dala Darku Tanasijeviću. Darko je podigao Marko Janjušević Janjuša koji je progovorio o njegovom odnosu sa Aneli Ahmić, žestoko je opleo po njenom izboru muškaraca, pa prokomenarisao njen karakter i intaligenciju.

U toku Janjuševog izlaganja, Aneli je krenula da dobacuje i upada mu u reč. Janjuš je otkrio šta ga najviše nervira kod Aneli, pa prokomentarisao da je njihova veza triler, otkrio je ceo film i ime koje bi dao trileru.

Sledeća na redu da izlaže je Aneli Ahmić, koja smatra da njihova ljubav nije bila jaka da bi izdržala do kraja. Razočarana je njegovim posmatranjem nje kao da je laka žena, i pohvalila se svojim dobrim izborima pre Janjuša.

Darko je nastavio razgovor sa Aneli, koja je rekla da je nju Janjuš manipulisao za intimne odnose tokom praznika.

Janjuš i Aneli ušli su u nikad žesci sukob u kom su polemisali u intimnim odnosima.

Aneli i Janjuš nastavili su sukobe, u kojima je Aneli počela da uvlači i Maju u priču. Darko je dao reč Maji kako bi komentarisala njihovu situaciju.

Maja Marinković i Aneli Ahmić ušle su u sukob u kome su pale teške reči. Maja je nazvala ženturačom koja glumi žrtvu, te pokušala da razotkrije njenu prošlost.

Darko Tanasijević podigao je Lepog Miću kako bi progovorio o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Lepi Mića stao u Anelinu odbranu, pa osuo paljbu po Maji. Janjuš pokušao da odbrani Maju.

 Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nisu prestali sa prozivkama, Mića ga urnisao zbog njegovih dvostrukih aršina.

Miljana takođe nije štedela reči prema Janjušu.

Darko je dao reč i Mileni Kačavendi kako bi komentarisala trenutnu temu Aneli i Janjuša. Milena je iskazala da smatra da Aneli igra rijaliti. Takođe smatra da Miljana koristi Aneli i Mionu kako bi ratovala sa Janjušem i Ša.

Uroš Stanić i Milena Kačavenda ušli su u sukob zbog Aneli Ahmić, ona ga nazvala visokim redom pelikana.

Uroš je rekao da je posavetovao Janjuša, ali da ipak on ne želi da spusti loptu.

Darko Tanasijević podigao je Nenada Aleksića Ša kako bi progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović.

Ša je otkrio da im je lepše nego ikada, pa pomenuo i njenu porodicu. Takođe je rekao da se naježi kad zagli Mionu.

Sledeća na redu da izlaže je Miona Jovanović.

Miona je otkrila da ne gleda u Maju i Stanislava. Zamolila je Ša da ne kometariše njene roditelje i on to poštuje, takođe je rekla da on za svaku vezu misli da je najveća ljubav.

Nenada Aleksića Ša je dao svoj sud o druženju Aneli Ahmić i Mione Jovanović.

Aneli donela odluku da prekine druženje sa Ša zbog njegovog vređanja, dok Ša smatra da Aneli ne poštuje ni njega ni Mionu.

Voditelj je podigao Milicu Vekičković kako bi komentarisala Mionu.

Milica Veličković urnisala Mionu Jovanović presmešnim uvredama, nazvala je seljančurom koja pati za Novim Beogradom, Uroš i Ša u komičnom sukobu.

Naredni voditelj koji je postavljao pitanja bio je Joca Novinar koji je podigao Nenada Aleksića Ša kako bi dao svoj sud o susretu Mione Jovanović i njene porodice.

Ša je istakao da mu ne da mira ti što Mionini roditelji ne podržavaju njihovu vezu.

Sledeće pitanje Joca je postavio Mioni Jovanović.

Miona smatra da će njeni roditelji posustati u ljudnju kada budu videli da je ona srećna, dok je Ša priznao da ga ne kompleksira to što nema odnose sa svojom devojkom jer je tu da poštuje stbvari koje su njoj bitne.

Joca Novinar je dao reč Mileni Kačavendi kako bi progovorila o intimnim odnosima Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Milena je otkrila da su bliski ljudi Mioni i Ša došli do nje i rekli joj da su oni imali intimne odnose, pa se nadovezala na to da nije spustila loputu kada su oni u pitanju, a posebno Miona.

Nakon Joce, Darko je nastavio da rešeta ukućane, podigao je Anđela i pitao kako komentariše tvrdnje Ivana Marinkovića to što po svaku cenu želi da bude bitniji.

Anđelo Ranković progovorio o pokušaju Ivana Marinkovića da poljulja samopouzdanje Aniti govirviši da je Anđelo superioriniji od nje.

Darko Tanasijević podigao je Milenu Kačavendu kako bi progovorila o sukobu sa Anđelom i Anitom, te se umešala i Matora.

Kačavenda smatra da Anita i Anđelo neće opstati napolju i da je ona bila njegov cilj, na šta se umešala i Matora i rekla da je Anđelo sa Anitom samo zbog "kićanovića".

Darko je pitao Matoru kako komentariše što je Anita rekla da je primetila da je Matora nervozna.

Jovana Tomić Matora je skočila na Anitu i Anđela nakon što su je oni spomenuli, te ušli u žestok sukob. Anita smatra Matoru neurotičnom i smatra je svojom najvećim životnim blamom, dok Matora kopa.

Joca je nasatvio nakon Darka sa pitanjima. Joca je podigao Boru Terzića Terzu koji je progovorio o odnosu sa Milicom Veličković.

Terza ne krije razočaranje u Milicu zbog njenih ranijih dela, dok ona tvrdi da je Terza slab na muškarce.

Joca je nastavio sa pitanjima i podigao Anđelu Šaravalo, kako bi komentarisala da li se više nece vraćati Bojani.

Anđela Šparavalo otkrila je na koji način je Bojana ucenjivala kako bi ostala sa njom u odnosu, Pavlovićeva se totalno razočarala u nju.

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović porazgovarale su o svojim problemima, te su po svemu sudeći ponovo našle zajednički jezik.

Anđela Šparavalo je totalno promenila ploču nakon emisije, te počela da moli Bojanu da se pomire. Pavlovićeva joj zamera što se totalno okrenula protiv nje, te stekla mišljenje da je Anđela loš čovek.

Anđela Šparavalo ne prestaje da ubeđuje Bojanu Pavlović da joj oprosti sve i da se pomire. Anđela joj govori da je voli kao Boga i da će sve promeniti samo kako bi ostala sa njom.

Nakon burnih svađi, Anđela Šparavalo neumorno pokušava da obnovi vezu sa Bojanom Pavlović.

Anđela je grli i ljubi, pokušavajući da se Bojana vrati u krevet, dok je Pavlovićeva jasna u svojoj odluci da ne želi

Autor: A.V.