AKTUELNO

Ispraćaj Teya Dore u Švedsku, tačnije Malme, gde će sa pesmom "Ramonda" predstavljati Srbiju na "Evroviziji", organizovan je danas u RTS-u.

Švedska ambasadorka u Srbiji je poželela Teya Dori uspeh u Malmeu. Teya Dora jedva čeka takmičenje, jako je uzbudjena i oseća se divno. Predstavnici drugih zemalja i takmičaro odusevljeni su Teodorom i jedva čekaju njen nastup.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podršku Teya Dori došao je da pruži i prošlogodišnji predstavnik Srbije Luk Blek.

- Želim joj sve najbolje, mislim da će da pokida. Pričao sam dosta sa njom i znam da se mnogo dobro priprema. Rekao sam joj da ne bude sama svoj producent, već da se ponaša kao zvezda - rekao je umetnik medijima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Takođe, podršku su pružili i Iva Lorens, Filarri, Princ od Vranja, koji su se ove godine sa Teya Dorom borili za put u Malme.

Ovaj potez oduševio je sve, budući da su takmipčenje obeležile trzavice, ali i rivalstvo koje su stvorili obožavaoci između Teya Dore i Breskvice.

Prošlogodišnji predstavnik na Evroviziji Luke Black predao je Teya Dori zastavu Srbije.

Nakon uručenja zastave, Teya Dora je otpevala pesmu "Ramonda" kojom nas ove godine predstavlja na Evroviziji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Promene na kladionicama

Uoči polazka u Malme došlo je i do novih promena na kladinonicama. Teodora je sada pala za još jedno mesto i trenutno zauzima 24. poziciju. Takođe, doskorašnji favorit Bejbi Lazanja iz Hrvatske i dalje je na 2. mestu.

Budući da su kladionice prava klackalica i da će konačni sud doneti žiri i publika 11. maja, Teya Dora ima šanse za dobar plasman, a možda čak i pobedu.

Mnogo toga se promeni kada se pogledaju nastupi i čuju pesme uživo, te ćemo morati da sačekamo 7. maj, kada je prvo polufinale, gde će se predstaviti i Srbija.

Drugo polufinale je zakazano za 9. maj, dok će se veliko finale održati u subotu, 11. maja.

Autor: pink.rs