AKTUELNO

Šok!

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Pevačica je otkrila je da je pred prošlonedeljno snimanje preživela agoniju zbog zdravstvenog stanja, a dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga doneo iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

- Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno ceo paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti – rekla je Šejla i otkrila da li je tačno da takmičari ne priželjkuju duel sa njom, jer je od samog početka bije glas da je jedan od favorita.

- Ne znam šta da kažem na to, stvarno svi kandidati koji su ostali su jako zeznuti protivnici – odgovorila je.

Foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Za prošlonedeljni nastup u „Zvezdama Granda“, pored dobrog repertoara, izabrala je i odličan stajling zbog kog je takođe dobila komplimente, a kako kaže, u uskoj i kožnoj haljini se do sad najbolje osećala na sceni.

- Sviđa mi se, mogu reći da prilično dobro ovo nosim, tako da mislim da je to, to. Ovo je malo rokerski, elegantno, mladalački, moderno, privlačno. Moguće da je ovo moja šoljica čaja, dopada mi se – istakla je Šejla.

Autor: pink.rs