AKTUELNO

Iskrena do koske!

Miona Jovanović dobila je reč kako bi otkrila koji je njen najteži trenutak u životu, a koji u "Eliti".

Nisam očekivala da će moji roditelji tako da dožive sve kao za Novu godinu. Nakon što sam mu rekla da moramo da se odvojimo, tako da mi je stvarno bio pakao ta tri dana...Imam situaciju kada sa babom nisam pričala zbog situacije sa drugaricom, nismo pričale četiri meseca. Stavila sam drugaricu ispred porodice, tako da je razumem iz kog razloga se naljutila - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora je dobila reč.

Ceo taj period kada je bio, kada su mi javili da mi je ujak preminuo na sve to i kada sam odvedena na sahranu i kada sam videla moje. Imam u životu tu situaciju kad mi je brat izgubio dete - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković dobio je reč.

Najteže su mi pale one svađe sa Anitom, ne one sitne, nego smo imali onu jednu najveću raspravu gde nisam par dana mogao da dođem sebi. To je jedina situacija koja me je izbacila iz takta, a sve ovo ostalo, ništa...A što se tiče života, prekretnica moja je kada sam bio pred prvi tim i kada sam povredio ligamente zgloba i kada sam znao da je to to što se tiče fudbala - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli Ahmić je dobila reč.

Pričali smo dosta puta o tim teškim trenucima. Uvek sam navodila onaj period kada mi je bilo teško. Izuzeću ovu situaciju pre nego što sam ušla, dan koji mi je bilo najteže je kada sam otišla u kuću po stvari. Došla sam u kuću koja je bila prazna, gde nije bilo njega i Nore, kada sam kupila moje i Norine stvari, nikada mi ništa nije teže palo. Plakala sam od jutra do mraka, on bi mi slao glasovne poruke sav srećan i zadovoljan, hteo je dodatno da me povredi i iznervira. Zvuk aviona se čuo, gde sam se ja raspadala...Nećemo obaviti razgovor ni ovde ni napolju, a on se izjasnio da je tu za dete - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić