AKTUELNO

Poznati influenser Andrija Jo zaprepastio je mnoge kada je ispričao da je u jednom klubu odlazak u toalet morao da plati 1000 dinara.

Andrija Jo je, naime, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio neprijatno iskustvo koje je doživeo u jednom lokalu u Beogradu. Kako je ispričao morao je odlazak u toalet da plati čak 1000 dinara.

Sinoć sam platio najskuplji WC u životu ikada, bilo gde u svetu, u Beogradu. Išlo mi se u WC u izlasku i taj lokal gde sam ja bio, bila je prevelika gužva u WC-u, i onda sam ja otišao u lokal pored i zamolio konobara, na šta je on meni rekao to je hiljadu dinara, započeo je priču Andrija pa nastavio:

Foto: Instagram.com/andrijajo

Ja sam mu rekao da nisam poneo ništa ono bukvalno sam došao u WC i rekao nemam keš, nemam ništa kod sebe, jedino sam imao na telefonu ono da platim karticom i to sam mu rekao i lik mi je lagano doneo aparat, hiljadu dinara otkucao, ja prislonio karticu, odnosno telefon i naplatio mi tako hiljadu dinara WC, eto, vidite, na tuđoj muci se obogaćuju.

Andrija Jo (25) , srpski jutjuber, pohvalio se pre dve godine na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici.

Foto: Printscreen YouTube/Andrija Jo

Autor: Pink.rs