AKTUELNO

Kad ima ko da plati, sve je u redu!

Mihajlo Veruović Vojaž rešio je da iskoristi svoju trenutnu popularnost i to što je omiljen kod mlađe populacije, pa tako odnedavno peva malim i velikim maturantima po beogradskim hotelima.

Treper se u hotelu obično pojavljuje na vrhuncu večeri, kada na plejbek oduševljenim maturantima otpeva nekoliko pesama, a za to uzima 3.000 evra. Nastup obično traje pola sata. On je imao nekoliko ovakvih gaža u poslednjih nekoliko nedelja, a snimak jedne od njih završio je i na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Na snimku se vidi kako Vojaž na proslavi u trenerci čestita maturu đacima jedne beogradske škole:

Želim da čestitam maturu svim klincima iz "Dositeja". Čestitam, očekuje vaš još mnogo stvari. Sad kad sam ušao ovde, setio sam se svoje male mature. Mnogo ste slatki. Ajde da kidamo. Na kratko, brate, "La, la, la". Puštaj - rekao je Vojaž euforičnoj deci.

Inače, Vojaž je i dosad praktikovao da se pojavljuje kao specijalno iznenađenje na rođendanima i proslavama, a ono koje je privuklo najviše pažnje u javnosti bilo je kad se pojavio s Nućijem na proslavi punoletstva koju je Ceca Ražnatović zajedno sa sestrom Lidijom organizovala za 18. rođendan svoje sestričine Helene Ocokoljić.

Ponosna tetka je tada zajedno sa omladinom uživala uz taktove njegove pesme "Tresi, tresi", pa je lomila kukovima kao nikad dosad. Njihovo prijateljstvo se tada i produbilo, pa su treper i folk zvezda snimili duet "Muškarčina", koji za nekoliko dana treba da se pojavi u javnosti.

Foto: printscreen

U borbi sa samim sobom, nisam mogao da pronađem temelj u nečemu što najavljujem tako dugo. Toliko rada, truda i muke uložen u ovaj album da ponosno mogu da stanem svojim imenom iza njega. Moj najveći životni projekat do sada i nadam se da će vama postati drag koliko je meni - rekao je on i dodao: - Versatilnost pesama i muzičkih žanrova ovog albuma pokazuje moju nesposobnost da budem u ravnoteži sa samim sobom. Muzika za sve, postoji pesma za svakog. Ne postoje reči koje mogu da dodam a da se ne osetim kao da previše pametujem. Pronađite se u ovom albumu sami i pronađite mu smisao sami, imate tu slobodu. Ovo sam ja - napisao je Vojaž uz najavu novog albuma na društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs