AKTUELNO

Maja Berović je iskreno odgovorila na pitanje čiji modni stil, kod koleginica, posebno uvažava.

Gde su glavna gradska dešavanja i poznate face – tu su kamere emisije kratke forme o poznatima „Whatzuuuuup“. Beogradski Sajam je u subotu uveče bio epicentar najboljeg provoda u našoj prestonici, jer je na žurci „Neguj mo srbski jezik“ nastupala regionalna zvezda Maja Berović i dovela atmosferu dousijanja. Pre samog izlaska na binu, popularna pevačica se družila sa ekipom emisije „Whatzuuuuup“-a.

„Moj sin već zna kada idem na nastupe. Uvek mi kaže: „Mama posao“ i „Mama pea“, tako da on već vrlo dobro zna šta ja radim. Da budem iskrena, ne puštam sinu svoje pesme – ali i te kako prepozna moj glas kada čuje neku moju pesmu na radio stanicama. Moram da kažem da obožava „Ne računaj na mene“. To je jedina pesma koju smo pustili u automobilu i svaki put je traži.“ – rekla je Maja.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Na pitanje koji modni trend Maja ne bi želela da se nikada više vrati, imala je interesantan odgovor.

„Ne bih volela da se vrate čizme sa ogromnim platformama i bodljama što sam svojevremeno nosila, kada sam snimala spot za pesmu „Devojka sa juga“. Taj period mislim da je bio nešto najgore što su ikada izmislili. Dešavaju se nekada modni promašaji, ali to je sve ok, ništa strašno.“ – objasnila je Maja.

Novinare je zanimalo i Majino mišljenje – koje se koleginice sa scene dobro oblače.

„Ima ih dosta, evo ja na primer (smeh). Severina, Jelena Karleuša, Ceca, Nataša Bekvalac...ima dosta dobro obučenih koleginica.“ – kazala je Maja.

Od mnoštvo Cecinih hitova Maja se izjasnila da bi prepevala pesmu „Čulo bola“ sa albuma „Idealno loša“.

Pored Maje Berović, za kamere RED TVa govorio je i mladi pevač Uroš Živković, a tu su bile i neizostavne društvene mreže javnih ličnosti koje nisu promakle budnom „Whatzuuuuup“ oku. Za slućaj da ste propustili ovo izdanje emisije „Whatzuuuuup“ – imate priliku da je u celosti pogledate na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.