AKTUELNO

Popularna pevačica Maja Berović trenutno boravi na primorju gde ima veoma uspešne nastupe, ali je ipak pronašla vreme da se opusti i odmori.

Iako je letnja sezona radna za nju, Maja Berović je objavila vrelu fotku u kupaćem kostimu, ističući svoje zategnuto telo. Na slici se vidi da je Maja Berović uspela da izgradi izuzetnu figuru, koja je privukla pažnju mnogih obožavalaca.

Foto: Instagram.com

Pored fotografije, pevačica je podelila i vreli snimak iz bazena, gde je pokazala koliko voli "vodene" aktivnosti i kako, i pored mnogo posla, pronalazi vreme za uživanje.

Maja Berović je veoma popularna i tražena pevačica, što se pokazalo i tokom njenih nastupa u Crnoj Gori gde se traži karta više. Interesovanje publike za njen nastup je ogromno, što govori o velikoj popularnosti koju uživa među ljubiteljima njene muzike. Njen talenat i harizma privlače veliki broj ljudi, te je njena turneja izazvala veliku pažnju javnosti.

Foto: Instagram.com

Maja Berović je uspela da izgradi značajnu karijeru i stekne veliki broj vernih fanova, a njeni nastupi na primorju predstavljaju priliku da se obožavaoci uživo susretnu sa njenim muzičkim talentom. Pored toga, Maja je pokazala da zna i kako da se opusti i uživa u zasluženom odmoru, koji je sebi priuštila nakon brojnih nastupa. Maja važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a sada je svima jasno zašto.

Autor: Nikola Žugić