AKTUELNO

Asmin Durdžić u više navrata upućivao je žestoke prozivke na račun Marka Janjuševića Janjuša koji je, dok je bio u vezi s Aneli Ahmić, nju branio i javno kritikovao njenog bivšeg muža. Međutim, sada su se mnoge stvari promenile, nakon što je Janjuš stavio tačku na vezu s njom.

Janjuš svakodnevno u "Eliti" Aneli naziva folirantom i ističe da je s njom završio svaku komunikaciju, u šta je upućen i Asmin, njen bivši suprug, koji ne propušta dešavanja u najgledanijem Pinkovom rijalitiju. Durdžić nije mogao da ostane imun na novonastalu situaciju te je, na iznenađenje brojnih pratilaca na društvenim mrežama, uputio javnu podršku Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Nadam se da neće biti naslov da je u rehabu gurala Janjušu metlu u g*zu ili možda Vesnu! Izdrži do kraja, ne znaš još šta te sve čeka - napisao je Asmin, koji je aludirao na to da su Anelina pređašnja svedočenja o njemu i njegovim seksualnim fetišima lažne, te da je Ahmićeva to govorila samo da bi mu se osvetila i napakostila.

Foto: Instagram.com

Inače, Aneli i Janjuš žestoko su se sukobili u više navrata i noćas, tokom emisije "Pitanja gledalaca", gde ju je Janjušević optužio da bi ona rado opštila s Stanislavom Krofakom, Mioninim bivšim, a Majinim sadašnjim dečkom.

Autor: pink.rs