AKTUELNO

Vest o razvodu Meline i Harisa Džinovića posle 22 godine ljubavi šokirala je sve, budući da su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

NJih dvoje su počeli da se zabavljaju davne 2002., a plod njihove ljubavi jesu deca, sin Kan i ćerka Đina. U brak su stupili 12 godina kasnije - venčali su se 2014. godine, nakon 12 godina zajedničkog života, a to su učinili daleko od očiju javnosti. Sve se, prema Melininoj priči, odigralo na inicijativu njene kume Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika "Formule 1" , Bernija Eklstona.

Prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili ‒ rekli su tada u intervjuu neposredno posle svadbe za „Hello", a tada je Melina objasnila i kako je s lakoćom preuzela muževljevo prezime.

- Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena ‒ rekla je tada Melina i dodala:

Kada smo razmenili burme, ispostavilo se da je Harisu njegova mala, pa smo je kasnije skidali uz pomoć sapuna. Na sreću, on je od onih muškaraca koji ne nose prstenje. Euforija nije ispratila ni odabir venčanice. Spontano sam odlučila da to bude moj model iz 2012. godine. Obožavam tu haljinu. Sećam se da je nastala u rekordnom roku, ideja je pretočena u savršenstvo i bilo je prirodno da je ponesem na sopstvenom venčanju - rekla je tada Melina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Njihova svadba je po mnogo čemu bila neuobičajena.

Izbegli smo formalnost prvog plesa, pa tako nije bilo neke duboko sentimentalne melodije, već je di-džej Zoran, koji je pristigao iz Beograda, odmah počeo da zabavlja goste. Na početku je uglavnom puštana strana pop muzika, svima bliska i prepoznatljiva, jer je cilj i bio da se gosti što više opuste i zabave; u jednom trenutku otpevao „Shoot down the Moon" Eltona Džona, Melininu omiljenu pesmu, posle čega su usledile folk note, nezaobilazne na svim proslavama na Balkanu. Slavica je poželela da čuje „Kako mi nedostaješ", a moja supruga pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju". Bio je to savršeni miks, koji se, kako smo se i nadali, poklopio sa ukusom zvanica - prisetio se svojevremeno pevač.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs