AKTUELNO

Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Ova vest iznenadila je mnoge, jer su Melina i Haris važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

U početku njihove ljubavi, mnogi su im zbog razlike u godinama između njih, koja iznosi čak tri decenije, predviđali brz kraj, a njihov razlaz se pak desio kada su već svi mislili da je njihova ljubav pobedila sve predrasude. Sama ljubavna priča ovog para bila je vrlo neobično, pa je Melina Džinovića upoznala navodno dok je čekala svog dečka, koji je Harisov imenjak, pisao je "Banjalukain".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljubav je planula 2002. godine kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu. Do njihovog sledećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je on Haris zakazan nastup u Zagrebu, počeli su da se dopisuju i malo-pomalo se zbližavali, a onda je pevač Melinu pozvao da mu bude gošća u Parizu.

- Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.

Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći, a porodica je za njenu vezu saznala iz medija.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: “Nemoj više”, a on na to kaže: “Što, kad je vino k’o borovnica?” - ispričao je Džinović svojevremeno.

Iako su u početku bili sumnjičavi prema novom zetu, Melinini roditelji ubrzo su prihvatili pevača kao rođenog sina.

ni su se odmah “zaljubili” u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dete srećno s nekim ne može tu osobu da gledate kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac.

Par je zatim dobio ćerku Đinu, a godinu dana kasnije i sina Kana koji je samo dodatno učvrstio njihovu ljubav.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Imala sam samo dvadeset dve godine kada sam upoznala Harisa. U današnje vreme to je premalo za tako velike odluke kao što je osnivanje porodice, ali ja sam tip žene koja je predodređena za brak i decu. Nikada mi ništa nije zafalilo niti sam za bilo čim zažalila. Presrećna sam što imam suprugovu bezrezervnu podršku, što imam muškarca kome je porodica osnovna preokupacija. Haris je ostvarenje mojih snova i ne osvrćem se na kritike da ga previše hvalim i da je naš odnos pomalo patološki. I da jeste, u vreme neposvećenosti i deficita ljubavi, ponosna sam na to. Mislim da treba pokazati beskrajno divljenje i poštovanje, jer ogroman je trud iza zidina savršenog braka, mnogo ulaganja, ljubavi. U našem slučaju razvod kao opcija ne postoji. Smatram da smo time dosegli perfekciju jednog odnosa prepunog poštovanja i pozitivnih emocija - pričala je kreatorka o ljubavi sa bardom narodne muzike.

Pevač posle medijske ćutnje odlučio je da otkrije prave razloge razvoda

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Autor: pink.rs