AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Voditelj Darko Tansijević ušao je u Belu kuću kako bi sa učesnicima porazgovarao na temu vernosti, a sada je Maja Marinković progovorila o prevarama koje je doživela od partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa bila sam sa Filipom u Beču, on je ostao na nekoj žurci, a ja otišla da spavam. Kad ja ustanem i otvaram vrata on sa četiri devojke, nisu dobro završili ni on ni ona - rekla je Maja.
Hvala Bogu nisam nikada saznala, sreća svih njih. Sigurno bi bilo nekih skandala, ali sva sreća nisam. Bilo je sumnji, ali oni nisu bili pravi, ali sada imam najboljeg muža na svetu - rekla je Jelena.
Nikada nisam saznala da me neko prevario - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam uhvatio nijednu devojku da me prevarila - rekao je Aleksa.
Imala sam momaka iz Podgorice, nama je tad pisalo na fejsu da smo zajedno i jedan moj drug ga je video s drugom devojkom i poslao mi slike - rekla je Sneža.
Mene devojke nisu varale, izašla je iz nekog odnosa i trudila se u oko mene i ja reko ajde i ja ti tu nasednem, vidim ja fina ovo ono. Ja u teretani stiže fejsbuk notifikacija, ja gledam javlja se meni neki lik, ono poruke referati, ja čitam o čemu se radi. To je njen bivši dečko, ja njega napu*im ku*em, al u fazonu mrš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.