AKTUELNO

Podržala je kolegu!

Razvod Harisa i Melina Džinović prokomentarisala je i pevačica Mina Kostić koja je ovom prilikom otkrila da je i ona bila prevarena, te da je zbog bivšeg i bankrotirala.

Naime, Mina Kostić priznala je da je uhvatila bivšeg u prevari, i istakla da smatra da je njen kolega Haris Džinović poražen zbog preljube koju je doživeo od strane supruge Meline Džinović.

Sigurno prolaze kroz teške situacije, ali ja sam sve to prošla. Haris je sigurno poražen kao muškarac. Mislim da svi treba da budemo jedni prema drugima iskreni, da ako ne nešto ne ide uvek kažemo šta nas muči, tišti i da budemo iskreni, rekla je Mina i priznala da je uhvatila bivšeg u preljubi:

Foto: TV Pink Printscreen

Uhvatila sam muškarca u prevari i ostavila ga iste sekunde. Ja ne praštam prevaru, ja sam izgubila i zgradu i kuću i sve. Tada sam ostala bez ičega, ali me je Bog nagradio sa jednom prelepom devojčicom i ona me je digla iz mrtvih i dala mi veru u život, rekla je Mina Kostić za Svetski Radio.

Podsećanja radi, Haris Džinović je u velikoj ispovesti za "Blic" otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose.

Nakon tih izjava, Melina Džinović je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Harisom je u policijsku stanicu došao sin Kan.

Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao je Haris.
Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs