AKTUELNO

Aleksandra Prijović, mlada muzička zvezda koja, po svemu sudeći, ne prestaje da ređa uspehe, napravila je prethodne dve večeri pravi spektakl u hali "Spens" u Novom Sadu, gde je zakazala čak tri velika koncerta.

Nakon prve noći u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", pevačica je održala konferenciju za okupljene medije koji su došli da isprate događaj, te se u jednom trenutku osvrnula i na goruću temu u javnosti, razvod njene Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića.

Naime, na pitanje da li se čula sa Mirkovićkom, Prija je istakla da ne želi da zalazi u nečije privatne probleme.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Znate šta, ja sam to videla kao i svi, naravno, ali nikada nisam ulazila u privatne stvari i tuđe života, zaista ne bih ni ovog puta - istakla je Prijovićka, te se nadovezala na pitanje o svom braku sa Filipom Živojinovićem i otkrila kako ga održava uprkos njenim poslovnim obavezama:

- Mi smo super! Filipovu podršku imam od prvog dana, mislim da to svi vrlo dobro znaju, i zbog toga sam najsrećnija. Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten. Kada bih htela da mu nađem zamerku, ne bih mogla! I pored toga, kao što sam rekla, kada je moj posao u pitanju imam njegovu najveću podršku. Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega, ali ovo jeste njegova najveća zasluga.

Autor: Pink.rs