AKTUELNO

Šta li će joj majka reći na ovo?

Luna Đogani nakon što se istuširala, legla je sa svojim dečkom Marko Miljkovićem na krevet. Kad su legli, Đoganijeva je podelila sa Markom priču o kojoj niko nije znao, a ticalo se njenog udesa, koji je ostavio na nju posledice.

Tokom priče Luna je otkrila da njena majka Anabela Atijas nije dojila ni nju, ni njenu mlađu sestru Ninu, ali kad je htela da navede razlog, šapnula je Miljković o čemu se radi, bili su previše tihi.

Foto: TvPink Printscreen

Mama kupila novi auto i mi išli za Sarajevo sa Mirkom Gavrćem. Tad su oni počeli da se druže, mama vozila. I Nina počela da plače u sred vožnje, mama nas nikad nije dojila, ni Ninu, ni mene, pošto je imala...ranije i nije mogla nikad da nas doji. Mama stala uz neke ograde, da može da nahrani Ninu. Mirko i ona izašli napolje da naprave to, a nas dve ostale u autu. I mama mi kaže da o i osećam takav bol sa leve strane i osećam kako letim. Pogledam u Nininu stranu, vrišti, a refleksno se bacim preko nje i zadržim je i krećem da plačem. Pijan iz trake suprotne je udario neki čovek, i auto je preko ograde se prevrnuo i uleteo u močvaru dole. I vidim voda oko mene i to je takav šok, samo sam pogledala da vidim gde je mama, ona bosa se prevrće da siđe do nas. Mi plutamo u močvari i bila su otvorena vrata, vadi Ninu, vadi mene. I tu došla policija, došao tata, a taj čovek ćuti. Bila sam povređena, oteklo mi sa leve strane - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'