AKTUELNO

Pevač Boban Rajović neizmerno je ponosan na svoju decu - dve ćerke i sina koji grade svoje karijere daleko od estradnih voda.

Njegov sin Andrija privlači veliku pažnju javnosti, a Boban nikada nije krio da njegov naslednik ima i muzički talenat, ali je on ipak izabrao drugačiji put od oca i posvetio se fudbalu. Mlađi Rajović je ponikao u omladinskom pogonu Crvene zvezde koji je napustio u julu 2019. godine i oprobao se u još nekoliko klubova. Sada gradi karijeru u Danskoj, posvećen je radu na svojim mišićima i jako je popularan na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com/ MLADJANI_RAJOVIC

Zaista smatram da su moja deca uspešna i ponosan sam na njih. Svi misle da je lako deci poznatih, posebno za mog sina, a on je morao duplo da se trudi u fudbalu kako bi uspeo - rekao je Boban, potom je otkrio i da li se meša sinu u izbor devojaka koje ga saleću.
Probaću svim silama da ga savetujem da prepozna svoju pravu sreću. Prirodno je da će da se zaljubi u neku koja će da legne njegovom temperamentu, ali mislim da sam i ja dovoljno adekvatan da prepoznam koja je žena adekvatna za njega, a koja ne i uticaću koliko budem mogao, ali na kraju on je taj koji bira - iskren je bio Boban koji je tada priznao da ne vidi svog sina pored neke pevačice.

Foto: Promo

Ja moje koleginice ozbiljno poštujem i cenim i nije lak posao, ali mislim da ne bih želeo za snajku. Ne zato što imam nešto protiv ali ne znam kako bi to funkcionisalo sa tako različitim karijerama - rekao je pevač.

Autor: pink.rs